Je eigen (buurt)tuin starten

Je wil graag een (buurt) tuin starten maar je hebt geen idee waar te beginnen? Ik kan je helpen! 

Zelf klein starten 

Heb je nog helemaal geen idee van moestuinieren? Dan is het fijn om wat support te krijgen. Ik vind zelf dat de Makkelijke Moestuin een hele handige app heeft ontwikkeld die je heel erg goed op weg helpt! Het leuke van deze bakken is dat je ze in verschillende afmetingen kan kopen/bouwen zodat ze op bijna elk balkon wel een plekje kunnen krijgen (als er genoeg zon is). Past de aanschafwaarde van de bakken en aarde die de Makkelijke Moestuin aanbiedt niet in jouw budget? Je kunt vrij gemakkelijk zelf de bakken maken en ook met andere aarde kom je al een heel eind. Het leuke van deze bakken is dat je ze ook op je balkon kan houden en de app geeft goed aan wanneer en waar je welke gewassen kunt planten. 

Wil je het liefst met andere mensen samen gaan tuinieren? Kijk dan eens in je buurt of er al Buurtinitiatieven zijn! Mis je nog een groen buurtproject in jouw wijk? Kijk dan eens bij Stichting Wortels enzo. Zij helpen groene buurt initiatieven op te starten. Zo wordt het uiteindelijk toch nog een groot project ;), maar als het goed is wel met een leuke groep mensen.

Een groter project

Heb je een groter project op het oog en wil je meer informatie of advies hoe je dat kunt doen? Ik bied meerdere mogelijkheden aan:

  • Ik maak een op maat gemaakt plan waar je verder zelf mee aan de slag gaat
  • Ik maak een op maat gemaakt plan waarbij ik zelf geregeld onderhoud kom doen.

Neem vooral contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.